DOSTLAR DİVANI’NIN SEZON AÇILIŞI MUHTEŞEM OLDU..

Ülkemizin düşünce, meşveret ve muhabbet eksenli dinamiklerinden olan Dostlar Divanı, toplumun çeşitli katmanlarından davetlilerin katılımıyla yeni sezona merhaba dedi..
Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın ev sahipliğinde yapılan gecede, ana tema; vatan sevgisi, istikrar ve birlikti..
Kasımpaşa Double Tree Hilton Otel’de gerçekleşen ve yaklaşık 200 kişinin katıldığı toplantıda Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Nureddin Nebati, Merkez Valisi Hüseyin Avni Mutlu, MÜSİAD 3. Dönem Genel Başkanı Doç. Dr. Ömer Bolat ve Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak yaptıkları konuşmalarda, yaklaşan kritik genel seçimin aziz milletimize hayırlar getirmesine vurgu yaparak, ülkemizin sevgi merkezli olmasını bunun yolunun da birlik ve beraberlikten geçtiğinin altını çizdiler..
Tasavvuf musikisi sanatçısı Mesut Yavaş’ın seslendirdiği eserler ve okunan anlam dolu Cengiz Numanoğlu imzalı şiirlerden sonra Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ramazan Ayvallı yaptığı duayla geceyi taçlandırdı..

Hakkında dostlardivani

Kontrol Edin

Lüleburgaz Ceylanköy’de “Bahara Veda, Yaza Merhaba”

ÇAPA TIP FAKÜLTESİ DEKANI PROF.DR.TUFAN TÜKEK HOCAMIZIN KIYMETLİ DAVETİNE İCABET ETTİK.. ANA BAŞLIĞI “BAHARA VEDÂ, …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir