DOSTLAR DİVANI’NI AFYON’DA TOPLADIK..

Milletvekilinden memura, validen kaymakama, belediye başkanından üniversite rektörüne, iş adamından profesöre, emekliden gazeteciye, sanatçıdan esnafa, sporcudan öğrenciye kadar, toplumun çeşitli katmanlarından gelen insanları kaynaştıran, siyasi öncelikleri öne sürmeyip olabildiğince objektif olan, her işi meşveretle yapmayı hedefleyen, Hakka riayetkâr, ekseni sevgi olan, gönülleri lisan-ı münasipte ve makulde birleştiren Dostlar Divanı, Nisan toplantısını ülkemizin önemli şehirlerinden Afyonkarahisar’da yaptı..
İki otobüs dolusu katılımcıyla Afyonkarahisar’a giden Dostlar Divanı üyeleri Afyonlular tarafından çok sıcak bir şekilde karşılandı..
Oruçoğlu Termal Otel’deki toplantıya ev sahipliği yapan ve Afyonkarahisar’ı tanıtan bir de konuşma gerçekleştiren Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu Dostlar Divanı üyelerini Afyonkarahisar’da görmekten mutluluk duyduğunu ve bu tür gönül toplantıların toplumsal kucaklaşmaya ve kardeşlik duygularını pekiştirmeye vesile olduğunu söyleyerek Dostlar Divanı üyelerine teşekkür etti.. Şunu hemen belirtmeliyim ki, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu halk tarafından çok seviliyor.. Hangi Afyon’luyla konuşsak, “Valimiz bir tane, Allah ondan razı olsun” diyorlar..
Geceye Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun yanı sıra, Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, Isparta Valisi Vahdettin Özkan, Aydın Valisi Erol Ayyıldız, Emekli Vali Mustafa Malay, Emekli Vali Asım Hacımustafaoğlu, Merkez Valisi Selim Cebiroğlu, Merkez Valisi Selman Yenigün, Merkez Valisi Dursun Ali Şahin, İstanbul eski Vali Yardımcısı Hürrem Aksoy’un katılmalarıyla toplantı adeta Valiler Divanı’na döndü.. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’da toplantıya telekonferansla katılarak, Afyonkarahisar Valisi ve tüm Dostlar Divanı üyelerine selamlarını sevgilerini iletti..
22.23.Dönem AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Muzaffer Gülyurt, Afyon Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Emekli Cumhuriyet Başsavcısı Reşat Petek, Anadolu Adliyesi Cumhuriyet Savcısı Ahmet Yiğit, Anadolu Adliyesi İş Hakimi İbrahim Halil Şua, TGTV Başkanı Av. Hamza Akbulut, MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, MÜSİAD Afyon Temsilcisi Ahmet Neoldum, YÖK Üyesi ve Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Hüseyin Yıldırım, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Bahçelievler Belediye Başkan Vekili Av. Mevlut Uyan, Bahçelievler Müftüsü Ömer Faruk Bilgili, İBB Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Dr. Muzaffer Saraç, ONUR Hava Yolları Genel Müdür Yardımcısı Şükrü Can, Prof. Dr. Hüner Şencan, Prof. Dr. Ömer Özkan, Prof. Dr. Musa Tosun, Prof. Dr. Yavuz Önol, Prof. Dr. Halit Pastacı, Prof. Dr. Ahmet Apay, Prof. Dr. Yusuf Özertürk, Prof. Dr. Kadircan Keskinbora, THM Sanatçısı Ömer Çelik, Hipnoz Uzmanı Dr. Moral ve daha bir çok önemli ismin katıldığı Dostlar Divanı toplantısı gece geç saatleri kadar sürdü.. Gecenin finalinde ise Bahçelievler Müftüsü Ömer Faruk Bilgili’nin yaptığı dua ve ardından adetten olduğu üzre çekilen toplu resim toplantıya son noktayı koydu..
Afyonkarahisar’a iki günlük kültür seyahati gerçekleştiren Dostlar Divanı üyeleri gezinin ikinci gününde başta Zafer Müzesi ve Mevlevi Dergahı olmak üzere Afyonkarahisar’ın tarihi ve kültürel mekanlarını ziyaret ettikten sonra Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’na ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a teşekkür ederek Afyonkarahisar’dan ayrıldılar..
Evet deerli okuyucular; Dostlar Divanı kardeşlik ve sevgi tohumları saçmaya devam ediyor.. Bir başka ifadeyle, muhabbet rüzgarları estiriyor..
Ayrıca anadolu şehirlerinden de çokça davet alıyor Dostlar Divanı..
Ve de önümüzdeki günlerde herhalde Anadolu’daki kardeşleriyle daha fazla kucaklaşacak.

Hakkında dostlardivani

Kontrol Edin

Lüleburgaz Ceylanköy’de “Bahara Veda, Yaza Merhaba”

ÇAPA TIP FAKÜLTESİ DEKANI PROF.DR.TUFAN TÜKEK HOCAMIZIN KIYMETLİ DAVETİNE İCABET ETTİK.. ANA BAŞLIĞI “BAHARA VEDÂ, …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir